Diensten 

Ik zet mensen in beweging op de volgende thema’s:

  • Communiceren, adviseren en beÔnvloeden
  • Samenwerken in een team
  • Persoonlijk leiderschap
  • Loopbaankeuzes
  • Persoonlijke energiebalans

Samen met jou kijk ik naar een aanpak die past bij wat je wilt bereiken: coaching, training, intervisie, .... Of we bedenken iets nieuws. 

Individuele coaching
Geschikt voor persoonlijke ontwikkelvragen. Bijvoorbeeld wanneer je toe bent aan een volgende stap in je loopbaan. Of wanneer je zoekt naar passende invulling van je nieuwe rol. Ik help jouw denkproces te versnellen en geef je gerichte (reflectie)opdrachten, waardoor je stappen kan maken.

Training
Een training kan bijdragen aan de beweging van een organisatie. Zoals het veranderen van de manier van werken, het professionaliseren van medewerkers, hen klaarstomen voor een nieuwe of andere rol. En om nieuwe vaardigheden aan te leren.
Intervisie
Intervisie is met vakgenoten leren van vraagstukken uit de praktijk. Centraal staan praktijkcases die leven bij de deelnemers. Deze zijn vaak voor iedereen herkenbaar en toch kijkt iedereen er anders naar. Dat is de sleutel. Je brengt elkaar op ideeŽn, doet suggesties en genereert zo wederzijds begrip en creativiteit.

Teamcoaching
De optelsom van goed functionerende individuen is niet per definitie hetzelfde als een team dat topprestaties levert. Teamcoaching is een manier om bijvoorbeeld de samenwerking te verbeteren, of veranderingen effectief op te pakken. Met de principes van het systeemdenken in mijn achterzak, laat ik het team naar zichzelf kijken en stimuleer ik eenheid en ideeŽn voor effectiever handelen.

Specialiteit: Koken ŗ la Belbin
Koken ŗ la Belbin is het recept om in een teamuitje het nuttige met het lekkere combineren. Je krijgt in een vrolijke en boeiende workshop zicht op de teamrollen van jezelf en je collega’s. Met de keuken als testomgeving, ervaar je de dynamiek van jouw team. Je sluit af met een smaakvol diner. Een opstap naar een betere samenwerking in de werkpraktijk, met het model van Belbin als stevige basis.