Harriėt 

Ik ben Harriet Walinga. Na mijn studie in Wageningen heb ik negen jaar bij advies- en ingenieursbureau DHV gewerkt. Nog steeds heb ik affiniteit met onderwerpen als ruimtelijke ontwikkeling, cultuurhistorie, natuur, water en duurzaamheid. Maar bovenal ben ik nieuwsgierig naar wat mensen beweegt. Daarom heb ik in 2007 de overstap gemaakt naar het trainers- en coachvak.

Ik geloof dat ieder van ons blijvend inzetbaar is wanneer je doet waar je je goed bij voelt en goed voor jezelf zorgt. Ik help je eigenaarschap te pakken voor je (werkend) leven. Ik stimuleer jou te kunnen wat je wilt. In elke situatie zit ruimte om te bewegen en zodoende invloed uit te oefenen; of dit nu om de interactie met een collega gaat, het bepalen van een nieuwe (loopbaan)richting of de balans in je leven. 

Ik ben gecertificeerd voor Profile Dynamics®, een drijfverenanalyse die de drijfveren en waarden van mensen, teams en organisaties inzichtelijk maakt. Dit helpt in het vinden van aansluiting tussen mens, werk en organisatie. Afhankelijk van je vraag, kunnen we besluiten Profile Dynamics® in te zetten.

Mocht deze introductie naar meer smaken, kan je mijn CV downloaden.
Samen een kop koffie drinken kan natuurlijk ook. Kernwoorden

Energiek – Ik ben gedreven in mijn werk. Dit enthousiasme zet ik in om anderen in beweging te zetten. Om anders te denken of te doen. Uit je comfortzone te stappen. Mentaal, en ook fysiek. Want: bewegen is essentieel om goed voor jezelf -lichaam en geest- te zorgen.

Verbindend – Ik werk vanuit verbondenheid. Alles begint met contact en aandacht. Je gaat pas bewegen als je gezien wordt. Onbevangen nodig ik uit om jezelf te laten zien. Vanuit daar loop ik een stukje mee en zet ik je aan het eens anders te doen.

Stoer – Soms zijn er harde noten te kraken, voordat je verder kunt. Waar nodig ga ik dit aan. Dat is niet altijd even leuk, wel waardevol. Humor helpt mij om zware zaken lichter te maken. Dit maakt de weg vrij om stappen te maken. Om zelf te ervaren wat er gebeurt als je het anders doet.